Ověřené sérum a krémy proti vráskám

17.7.2017
Ověřené sérum a krémy proti vráskám

Jsou od smíchu i od starostí a kreslí do naší pleti každodenní zážitky. Vrásky. Drobné i hluboké kresby, které prozrazují náš věk. Život bez vrásek nemusí být jen tajné přání. 


Jaké sérum a krémy proti vráskám použít, aby obsahovaly vše potřebné? 

V boji proti vráskám pomohou čtyři pomocníci

Vrásky ovlivňují čtyři látky, které se zvyšujícím věkem z pleti ztrácejí. Některé lze doplnit snadno, jiné je potřeba dostat do střední vrstvy pokožky, aby vyhladily i hluboké vrásky. V mé kosmetické praxi jsme se setkala s celou řadou různých přípravků, a protože jsem se minulý měsíc poprvé stala babičkou, ráda bych se s vámi podělila o své tipy, jak mít pleť stále mladistvou. Protože i babičky mohou být šik.

Vyhlazení vrásek nejen pro mladé babičky

Vrásky ovlivňuje kyselina hyaluronová

Kyselina hyaluronová – molekula, která je součástí mezibuněčné hmoty v pojivých a nervových tkání. Najdeme ji v očním sklivci, kůži a chrupavce. S přibývajícím věkem obsah hyaluronanu klesá, tudíž se začínají tvořit vrásky. Musíme tedy kyselinu hyaluronovou do kůže pravidelně dodávat. Bohužel molekuly hyaluronanu jsou tak velké, že nemohou projít přes její vrchní část.

Nové výzkumy v kosmetologii vyvinuly přípravky, pomocí níž dokážeme dostat kyselinu hyaluronovou až do střední vrstvy pokožky, tam, kde vrásky vznikají.

Jednička v hydrataci:
Hyaluron Sensation Sleep 1245,- Kč/50 ml
Hyaluron Sensation Serum 990,- Kč/30 ml z řady Hydro Aktiv

Víte, že 1 gram kyseliny hyaluronové váže až 6 litrů vody?

Peptidy na omlazení pleti

Peptidy – aminokyseliny, které dělíme na 3 skupiny: polypeptidy, oligopeptidy a bílkoviny. Právě tato aktivní látka pomáhá proti vráskám. Omlazuje, pokožka je vypnutá a vrásky mizí. Peptidy stimulují buněčné syntézy jako je kolagen. Bohužel léty se kolagen také pomalu ztrácí, proto na peptidy ve své péči o pleť nezapomínejte.

Jak je dodat vaší pleti?
Release Peptide Relax Lift Sérum 1020,- Kč/30 ml
Re Contour Cream 1790,- Kč/50 ml
Re One Drop Serum 1295,- Kč/15 ml

Krém proti vráskám s vitamínem A (Retinol)

Ve formě klasického vitamínu A (palmitát) redukuje vrásky. Pomáhá udržet pleť jemnou a pružnou. Působí pouze na povrchu pokožky. Lipozomálně zapouzdřený Retinol aktivuje syntézu kolagenu a zlepšuje regenerační proces.

Přírodní vitamín A rovněž lipozomálně zapouzdřený revitalizuje a chrání pleť před dehydratací. Ekvivalent Retinolu přináší okamžité a dlouhodobé výsledky v boji proti předčasnému stárnutí. Tím se zpomaluje stárnutí kůže. V krémech se přidává se složkami vitamínu C a E pro zmírnění vrásek, rýh a pigmentových skvrn. Reguluje tvorbu kožního mazu. Pozor na dávkování tohoto vitamínu.

Triple A Retinol Balm 1790,- Kč/50 ml
Retinol Eye Cream 1190,- Kč/15 ml

Sérum a krémy, které obsahují kmenové buňky

Kmenové buňky doslova omlazují a zpevňují pleť. Stimulují kolagenová a elastinová vlákna. Obsahují Sealift – síť 3D. To znamená, že působí do hloubky, do stran a zachovají pružnost pokožky. Dále aktivují ochranu buněk. Kmenové buňky obsahuje například sérum z řady See Change nebo krém proti vráskám z řady Perfect Age.

Produkty z řady See Change:
Moisture Refill 2035,- Kč/50 ml
V Contour Sérum 1280,- Kč/30 ml

Z řady Perfect Age:
Cell Lift 2235,- Kč/50 ml
Decolleté 1215,- Kč/50 ml

Milé dámy, hýčkejte se…

Krásná pleť je vizitkou každé z nás. Dopřejte jí kvalitní péči a uvidíte, jak se rozzáří. Každodenní dodání potřebných látek zajistí svěží pokožku a mladiství vzhled. Pokud si jednou za čas dopřejete u své kosmeticky chemický peeling, vrásky nebudou mít šanci.

Ráda vám poradím s výběrem kosmetiky i ošetřením na míru.

Vaše Martina

Kategorie