Kmenové buňky v kosmetice

11.5.2017
Kmenové buňky v kosmetice

Květen – měsíc kvetoucích rostlin, dřevin, měsíc stavění májek, měsíc lásky, měsíc, kdy maminky slaví svůj svátek, měsíc osvobození…  Letos má být květen deštivý.


Jedna pranostika říká: „deštivý máj – v stodole ráj“. A když máme mít podle pranostiky ve stodole ráj, pojďme si ho třeba dopřát s péčí o svou pleť, třeba za pomocí kmenových buněk právě z květů, které jsou používané v kosmetice.

Co to vlastně jsou kmenové buňky?

Základní buňka – buňka, ve které vznikl život, se dělí na rostlinné a živočišné. Kmenové buňky mají schopnost přeměnit se na jakýchkoliv typ buněk, vytváří nové, opravují poškozené. Je to taková univerzální zásoba náhradních dílů pro nejrůznější tkáně a orgány.

Během stárnutí pokožky naše buňky přestávají být aktivní, pomalu usínají. Firma Phyris obnovu vlastních buněk pleti stimuluje kmenovými buňkami z květů jabloně. Do hloubky pokožky pronikají pomocí lipozomových kapslí. Stimulují se až do spodní vrstvy epidermis (stratum bazale). Pomocí kmenových buněk omlazujeme, zpevňujeme, vypínáme.

Kmenové buňky – ELIXÍR MLÁDÍ

V salonu nabízím ošetření právě těmito buňkami. Jde o proti-vráskovou péči, zpevnění pokožky, rozjasnění, ale hlavně velké omlazení. V závěru ošetření aplikuji atraktivní masku, která doslova obsahuje elixír mládí. Při styku s buňkami kůže dochází k řetězové reakci a výsledkem je hluboká regenerace kožní tkáně a viditelné omlazení.

Ve které kosmetice naleznete kmenové buňky?

Proces omlazení můžeme podpořit i domácí péčí. Krémy, které bych doporučila jsou z řady PERFECT AGE firmy Phyris. Jde především o 24 h intenzívní péči, která aktivuje syntézu elastinu a kolagenu, omlazuje, obsahuje nejen kmenové buňky z květů jabloně, extrakt ze sladkých mandlí, sojových bobů, Argirelin (moderní peptid, efekt botoxu), ale i olej z Maruly, Sealift – polysacharid (tvoří 3D síť v pokožce) a mnoho dalších účinných látek.

  • LINE FILLER – sérum pro vypnutou, vyhlazenou a sametově hedvábnou pleť
  • EYE&LIP – zpevňující a vypínací péče o oblast očí a rtů
  • CELL LIFT 24 h – zpevňující péče s okamžitým liftingovým efektem
  • CELL REFILL – regenerace a omlazující péče s okamžitým efektem
  • DÉCOLLETÉ – péče o dekolt, zpevňuje, vypíná oblast krku, dekoltu, poprsí

 

Dopřejte si kvalitní péči doma i v salonu

Milé dámy,
nezapomínejte na sebe a podpořte svoji krásu pravidelnou péčí s kvalitními produkty doma, ale i v salonu. Jestli navštěvujete svůj kosmetický salon, nechte si poradit od své kosmetičky. Určitě vyzkoušejte úžasné ošetření kmenovými buňkami. Moc ráda vám poradím a zodpovím na jakékoliv otázky týkající se péče.

Chcete být krásná, cítit se skvěle a konečně vidět na své tváři nějaké výsledky? Zkuste pohlazení báječnými krémy Phyris. Nenechte se ošálit obrázky reklam, které na Vás všude blikají a neutrácejte finance zbytečně. Pamatujte, že jen kvalitní profesionální firma nabízí aktivní látky ve svých produktech, které opravdu pronikají do hloubky pokožky a tím zaručují požadovaný efekt. Ráda Vám příště napíšu více informací třeba o aktivních látkách jako je kyselina hyaluronová a dalších, které mají z mé zkušenosti velmi dobré výsledky.

Užívejte tento nádherný měsíc, vnímejte více přírodu, její vůni, rozmanité barvy a buďme na sebe  milejší, usměvavější…

Vaše Martina

Kategorie