Vyhlazení vrásek nejen pro mladé babičky

3.7.2017
Vyhlazení vrásek nejen pro mladé babičky

Červenec, srpen… měsíce koupání, sluníčka, opalování, her i relaxace. Většinou máme spoustu plánů a také elánu, pouštět se do nových věcí. Udělejte si v létě chvilku pro sebe.


Pokud se vám celoroční starosti promítly do pleti, pojďte se podívat, jak snadno pokožku osvěžit a poradit si s vyhlazením vrásek. 

Co řešíme v těchto měsících my ženy?

Nejen, aby naše děti měly dokonalé prázdniny se spoustou zážitků, abychom nezapomněli vše zabalit na dovolenou, abychom v práci stihly dokončit co je třeba a byl za námi čistý pracovní stůl, aby naše zahrada a v ní spousty kytiček měly dostatek vody… V hlavě máme snad tisíc aby... Tisíc věcí, které musíme vyřešit.

Tak ženy, až je vyřešíte, zastavte se a nakoukněte do mého blogu. Nezapomeňte si přečíst další poučný článek o zkrášlování, kosmetice a vráskách.

Číst více: doplňte to, co vaší pleti chybí

I mladá babička bojuje s vráskami

V červnu jsem se stala babičkou. Po třech synech jsem se dočkala konečně zdravé a překrásné vnučky Rozárky. Klientky mě popichují a z legrace namítají, jaká jsem mladá babička. Když ale kouknu dlouze do zrcadla, vidím tam spousty vrásek. Možná to je jen moje domněnka… nemoc z povolání. Jak je to u vás? Cítíte to také tak?  

Odstranění vrásek krok za krokem

Jak na to? V první řadě přidat v péči o pleť. Zvolit séra a krémy, které svým obsahem pomohou proti tvorbě dalších nových vrásek a zkorigují stávající vrásky. Dopřát si pravidelnou péči v kosmetickém salonu a v září se objednat na chemický peeling u své kosmetičky.

Tady jsou účinné látky, které by neměly v našich produktech rozhodně chybět. Každá aktivní látka má své opodstatnění, řeší svůj úkol. Podívejte se na má doporučení.

Dopřejte si kvalitu a péči

Ať už jste mladá babička, nebo žena v letech s mladým duchem, hýčkejte se. Dopřejte si pravidelnou péči, vyvážené kvalitní přípravky a vaše pleť vám poděkuje svěžestí a pocitem hebkosti.

Potřebujete poradit s péčí a výběrem vhodných přípravků? Neváhejte mě kontaktovat.

Vaše Martina

Kategorie