Jak omladit pleť?

25.8.2017
Jak omladit pleť?

Prázdniny se pomalu chýlí ke konci, většina z nás už má po dovolené a já věřím, milé dámy, že jste si našly místo, kde vám bylo dobře a načerpaly jste novou energii.


V letních dnech dostává naše pokožka dost zabrat.
Objevují se nové pigmentové skvrny, pleť je vysušená a šupinatá. Sluneční paprsky, které jsme pochytaly u moře, na koupalištích a v zahradách, urychlují stárnutí kůže. Proto po létě často přichází otázka „Jak pleť omladit?“.

Novinky a zákroky pro omlazení pleti

Náš trh nabízí nespočet metod, které vedou k omlazení pleti. Uvedu jenom pár z nich, s některými jste se již možná setkaly. Jedná se o typy omlazení, jejichž efekt trvá rok, dva i více let. Jde o metody jako je třeba:

  • Plazmoterapie – klientovi se odebere krev, po odstředění této krve získáme krevní plazmu, po smíchání s aktivátorem vpichujeme do určeného místa omlazení.
  • Plastika obličeje a krku (Facelifting) – jde o chirurgické ošetření.
  • Laserové ošetření (Photo Rejuvenace) – laserové paprsky pronikají do hlubších vrstev, do tzv. dermis, kde zesilují vazivová vlákna, stimulují buňky k produkci kolagenu.
  • Aplikace 4D laseru - novinka na trhu ve 4 fázích svícení laserovými paprsky.
  • Naturecells lifting – odběr tukových tkání, v laboratořích se zpracují do koncentrovaného buněčného přípravku, který se do kůže zapracovává pomocí mezoterapie (aplikace aktivních látek do střední vrstvy kůže pomocí mikrojehliček).

Dalšími omlazovacími procedurami je aplikace botulotoxinu, kyseliny hyaluronové či mezovláken. Jiný typ omlazení můžeme podstoupit pomocí radiofrekvence. Toto ošetření se doporučuje v kůrách. Pomocí radiofrekvence zpevňujeme obličejové kontury, a tím podpoříme tvorbu kolagenu.

Vyhlazení vrásek nejen pro mladé babičky

Jaká jsou má tajemství pro omlazení pleti?

Se klientkami často řešíme vrásky, stárnutí a způsoby, jak pleť opět rozzářit a omladit. Ty, které tento postup vyzkoušely, už přesně vědí, co jejich pleť potřebuje a co jí dodá novou energii. I vám ráda prozradím tajemství pro omlazení pleti...

  1. Chemický peeling (nejlépe 4 kůry v rozmezí 6 týdnů).
  2. Aplikaci kolagenové a hyaluronové masky.
  3. Omlazení pomocí biostimulačního laseru v kůrách s aktivací rostlinných kmenových buněk.

Pro intenzivní vyživení a hydrataci mám výbornou zkušenost s kolagenem ve formě tablet. Mezi mé oblíbené patří INCA COLLAGEN 100 – jedná se o 100 % čistý bioaktivní kolagen, který přispívá ke zpomalení stárnutí, vyhlazování drobných vrásek a podporuje obnovu buněk.

Chci se objednat

Novinka v salonu pro krásu zevnitř

Novinkou v mém salonu je doplněk stravy PERFECT SKIN HYALURON, tudíž krása zevnitř. Obsahuje biotin, niacinin, vitamín B2, zinek, měď, vitamín C pro podporu pojivé tkáně a 100 mg kyseliny hyaluronové. To vše posiluje pojivou tkáň, napomáhá chránit kůži a podporuje metabolismus pokožky.

Vnitřní krása je vidět navenek

Ať už se rozhodnete pro cokoliv, nezapomínejte dodržovat zdravý životní styl. Dostatek pohybu, pitný režim, pestrá zdravá výživa, dostatek spánku a pozitivní mysl - to vše oddaluje proces stárnutí. Nejdůležitější ale je, jak se cítíte uvnitř - vše je poté vidět i navenek. Když se žena cítí dobře a je šťastná, září na dálku a pokud má na tváři pár vrásek, určitě jí sluší.

Přeji všem ženám, aby zářily a byly šťastné...
Vše Martina

Kategorie