Využijte proti stárnutí kůže retinol v podobě Triple A

27.2.2018
Využijte proti stárnutí kůže retinol v podobě Triple A

Po delší odmlce, zapříčeněné pracovním zatížením, jsem zpět. Povedlo se mi umístit na 6. příčce v TOP kosmetiček Phyris ČR za odběr produktů této profi značky.

 To svědčí o tom, že jste s pěstící péči Phyris moc a moc spokojeny a dáváte přednost profesionalitě, kvalitě, i když je finančně o něco náročnější.

Chtěla bych vám všem poděkovat. A do budoucna si přeji, abychom společně nacházely to, co v kosmetice hledáme: kvalitu, účinnost, krásu a zalíbení v dalších nových produktech.

Jedním takovým je i protivrásková kolekce Triple A s obsahem retinolu, který je účinným prostředkem proti stárnutí kůže.

Protivrásková řada Triple A

Dnes bych vám chtěla představit protivráskovou řadu Triple A. Jde o řadu zaměřenou na boj proti vráskám, a to díky unikátnímu trojitému retinolu působícímu na střední vrstvy kůže - tzn. že se dostáváme do míst, kde se vrásky začínají tvořit.

Triple A - Phyris

Vše naleznete v e-shopu

Trojitý retinol – originální účinná látka v kosmetice

Tři druhy vitamínu A retinol v nejvyšší možné koncentraci jako první na světe zapracovala do své kosmetiky právě značka Phyris. Jednotlivé produkty naleznete právě pod označením Triple A. Co tedy skrývá trojitý retinol?

1. liposomálně zapouzdřený retinol podporuje syntézu kolagenu
2. retinol extrahovaný z klasického vitamínu A snižuje tvorbu jemných linek a vrásek, zlepšuje
vlastní elasticitu pleti
3. retinol – jako přírodní forma, chrání a oživuje pleť před vysoušením

Krémy a séra s retinolem

Klient si může vybrat mezi třemi druhy péče dle potřeby pleti a své obliby konzistence. Krémy s retinolem jsou vhodné nejen v boji proti vráskám a za účelem omlazení pleti, ale také celkově pleť zpevňují a zlepšují její vzhled.

Tento koncept péče je doplněn vyhlazujícím koncentrátem Retinol Formula, zpevňující péči o oči Retinol Eye Cream a maskou okamžitým lifingovým efektem Retinol Mask. Celou kosmetickou řadu naleznete v e-shopu.

Moje rada na závěr

Aby docházelo k co největšímu efektu omlazení a účinnosti v boji proti vráskám, doporučuji péči v kúrách. Vše vám ráda vysvětlím.

Hodně úspěchů v péčí o pleť s kosmetikou Phyris přeje Martina

Kategorie