Proč vám mohu nabídnout jedinečnou péči a kvalitu?

14.11.2016
Proč vám mohu nabídnout jedinečnou péči a kvalitu?

Abych svým klientům a klientkám mohla nabídnout tu nejlepší péči, bylo nezbytné získat odborné vzdělání a načerpat zkušenosti od těch nejlepších v oboru kosmetiky.

 

Ve spojení s tím, že velmi ráda pečuji o druhé, se mi splnil sen a stala jsem se kosmetičkou, ke které nechodí klienti pouze za odborným ošetřením pleti, ale také za odpočinkem a relaxací. 

Důležitý základ od paní Truncové

V roce 2010 jsem absolvovala rekvalifikační kurz v Hradci Králové u agentury Alfa Omega v oboru kosmetické služby. Úspěšně jsem složila ústní a praktickou zkouškou.

Měla jsem to štěstí, že mě po celou tu dobu studia vedla, učila a nechala nahlédnout pod pokličku do tak rozsáhlého oboru kosmetologie paní Jaroslava Truncová, která jako kosmetička má svůj salon v Hradci Králové přes 50 let. Snažila se nás co nejvíce naučit, pracovat poctivě, s pokorou a noblesou. Do dnes ji potkávám na různých školení a vždy si máme co říct.

Pak jsme poznala Phyris

Další zlom v mé praxi bylo setkání s Phyris a s ním pobyt v německém Ausgburgu. Tři dny jsem měla možnost strávit ve firmě Dr. Grandel , kde se pěstící kosmetika Phyris vyrábí. Prošla jsem nespočet kurzů v oboru anti-agengu, chemického peelingu či bělení pleti.

Vzdělání nikdy nekončí

Během posledních 5 let se setkávám s různými lidmi, kteří v této oblasti něco znamenají a předávají své poznatky a zkušenosti dál. Například paní Christopová (soudní znalec v oboru kosmetiky, vizážistiky), paní Knoblochová (lady Dermacol – stála u zrodu značky Dermacol), paní Fričová (zastupuje Phyris v ČR a SR) a další.

Všechna setkání jsou pro úžasnou zkušeností, díky které mohu svým kleintkáma klientům nabídnout zase o něco více.

Kategorie