Kosmetický adventní kalendář a balíčky od Phyris

15.11.2018
Kosmetický adventní kalendář a balíčky od Phyris

Připravili jsme pro vás nabídku produktů profesionální kosmetiky Phyris pro letošní Vánoce

Vybírejte z několika zvýhodněných dárkových balíčků, ve kterých vždy obdržíte zdarma plnohodnotný produkt. A čekání na Štědrý den? To nám daleko lépe uteče s kosmetickým adventním kalendářem od Phyris.

Vánoční balíček od Phyris potěší každou ženu

Nevíte, čím potěšit svoji drahou polovičku, maminku, babičku či sestru? Inspirujte se vánočními balíčky od známé německé značky Phyris, které jsou plné nejen luxusní kosmetiky, ale v rámci speciální akce obsahují také kosmetiku zdarma. Za výhodou cenu tak získáte krásný dárek a obdarovaná dokonale vyváženou péči o pleť.

Nabídka je pestrá

Vánoce_2018

Tradiční kosmetický adventní kalendář od Phyris

Pravidelné zákaznice vědí, že jakmile začne opadávat listí ze stromu, bude v nabídce kosmetický adventní kalendář, který příjemně ukrátí čekání na Štědrý den, a navíc dodá pleti potřebnou výživu. Rozmazlujte se nejen v období Vánoc a dopřejte si kosmetiku Phyris po celý rok. Celou nabídku naleznete v e-shopu.

Chci koupit adventní kalendář

Hledáte vánoční dárek, ale nevíte si rady?

V tom případě mám pro vás tip, kterým se jistě trefíte. Nemusíte vybírat, pro jaký typ pleti zvolit kosmetiku.
Nechte to na obdarované. Právě pro tyto situace mám připravené dárkové poukazy v různé hodnotě, které lze využít jak na nákup produktů, tak na kosmetické ošetření.

Nevíte si s dárky rady? Chcete připravit balíček na míru? Neváhejte mě kontaktovat a jistě společně vybereme ideální řešení.

Přeji vám krásný vánoční čas,
vaše Martina

Kategorie