Hydratace a vitamín C na pleť - dokonalý životabudič

12.4.2017
Hydratace a vitamín C na pleť - dokonalý životabudič

První jarní měsíc probouzí v přírodě nový život. I naše pleť je po zimě vyčerpaná a bojuje s následky dlouhé zimy. Pomozte ji dostat do kondice.

Nejrychlejší pomoc pro unavenou pleť je dostatek hydratace, výživa a především vitamín C.

Jak se nejlépe na jaře starat o pleť? 

Abychom zapracovali hydratační složky co nejhlouběji a nejrychleji do pokožky, určitě vyzkoušejte chemický peeling s následnou možnou kúrou v dávkách hyaluronových masek.

Taktéž doporučuji balení ampulek s vitamínem C a koenzymem Q10, se kterými o svoji pleť můžete pečovat i doma. Vyhraďte si čas pro sebe a nastartujte svoji pleť právě těmito lahůdkami.

Tip: Po dobu 2 až 3 týdnů aplikujte na čistou pleť 1x denně ampulku. 

Vitamín C je na pleť to pravé

Vitamín C je nejen pro zdraví, ale také pro krásu. Vitamín C při použití na pleť zvyšuje produkci kolagenu a elastinu a naopak redukuje melanin. Výsledkem je hladká a mladistvá pleť, odstranění pigmentových skvrnek a celkové zklidnění pokožky. Navíc je vitamín C silný antioxidant, pleť skvěle prokrví a podporuje přirozenou obnovu kůže.

Kapsle nejsou jen pro efekt

Balení ampulek či kapslí není jen líbivé a příjemné pro použití. Důvod tohoto balení je prostý – uchovává co největší sílu vitamínů, které by jinak na světle a vzduchu ztrácely své účinné látky. Balení po jednotlivých dávkách má i další výhodu, kterou je sterilní použití. Ampulky jsou vyrobené ze snadno rozložitelných látek, proto nezatěžují životní prostředí.

Ampulky obsahují aktivní látky, které se rychle vpravují do pleti. Po zimním spánku je naše pleť doslova hltá.

Jarní kosmetické novinky

A protože, moje milé zákaznice, čekáte s každým novým ročním obdobím na nějakou tu novinku, zařadila jsem do ošetření i prodeje magické perly.

Jde o pěstící korálky z těch nejlepších ingrediencí. Sama jsem vyzkoušela koktejl plný hnědé mořské řasy, kalcia, švýcarských bylinek, sléz, máty, meduňky, kyseliny hyaluronové a kapradinového extraktu. A výsledek? Svěží mladistvá pleť plná síly a energie.

To však není vše, co stojí za vyzkoušení. Pojďte se podívat na další novinky, ze kterých bude vaše pleť nadšená.

novinky

MAGIC SPHERES CAVIAR REPAIR
sérum s kaviárem

Poskytuje intenzívní vlhkost, chrání před volnými radikály a intenzivně pleť regeneruje. Toto sérum je vhodné pro unavenou, vyčerpanou a poškozenou pokožku. Jedná se o ideální péčí po intenzivním opalování.

MAGIC SPHERES VITA GLOW C
sérum s vitamínem C

Projasňuje, zesvětluje, hydratuje, detoxikuje a povzbuzuje pleť. Jedná se o účinné sérum proti pigmentovým a stařeckým skvrnám.

MAGIC SPHERES FIRM LIFT
zpevňující sérum a lifting pokožky

Kyselina hyaluronová a kapradinový extrakt z Nového Zélandu dokonale pleť zpevňuje, udržuje vlhkost pokožky a chrání před volnými radikály. Jedná se o ideální volbu pro zralou a unavenou pleť.

MAGIC SPHERES HYDRA
intenzivně hydratující sérum

Jedná se o extra porci vlhkosti, která projasní a zlepšuje elasticitu kůže, vypíná, chrání před negativními účinky UV záření.

Nechte se hýčkat

Moje zákaznice tuto péči milují a s příchodem nového ročního období vždy prahnou po životabudiči pleti. Chybí vám také po dlouhé zimě energie? Chcete projasnit svoji pleť? Objednejte se a užívejte si odpočinek v mém salonu, kde načerpáte sílu nejen vy, ale i vaše pokožka.

Pokud budeme mít zájem o jakýkoliv produkt, jsem tu pro vás.

Vaše Martina

Kategorie