Adventní kalendář s kosmetikou na každý den

14.11.2017
Adventní kalendář s kosmetikou na každý den

Oslavte Vánoce s tradiční ampulkovou péčí v adventním kalendáři s kosmetikou Janssen cosmetics nebo si užijte předvánoční čas se značkou Phyris.


Zářivá pleť po dobu adventu i v novém roce. Vychutnejte si nejlepší dny v čase vánočním s ampulkami s aktivní složkou dobře vstřebatelnými kosmetickými koncentráty.

Kosmetika Janssen cosmetics v adventním kalendáři

Od 1. prosince do Štědrého večera se vaše kůže stává každým dnem, po použití vysoce koncentrované ampule s aktivní látkou, více hydratovaná a rozmazlená. Dopřejte si malé zázraky např. s kyselinou hyaluronovou, kmenovými buňkami, oční péčí, liftingovými a konturovacími složkami. Adventní kalendář Janssen cosmetics je i skvělým dárkem, který potěší maminku, manželku či kamarádku. 

Cena 820 Kč

Adventní čas s Phyris

Ani tato špičková kosmetická značka na své klientky v předvánočním čase nezapomněla a připravila speciální adventní kalendář, ve kterým na vás čeká 24 mini dárečků pro péči o pleť. S Phyris získáte krůček po krůčku krásnou pleť, která bude u štědrovečeního stromečku zářit. 

Adventní kalendář Phyris v e-shopu

Více informací naleznete na Facebooku, nebo mě neváhejte kontaktovat. Ráda vám pomohu s volbou kosmetiky na míru vaší pleti. 

Kategorie